Hyppää sisältöön

Avoimet työ- ja harjoittelupaikat

Nuorten Akatemialla sinua odottaa joustava työpaikka, kiinnostavat työtehtävät sekä lämmin ja innostava työyhteisö. Meillä pääset tekemään monipuolista, vaihtelevaa ja yhteiskunnallisesti merkittävää työtä nuorten osallisuuden edistämiseksi.

Avoimet työpaikat

Kiitos, että olet kiinnostunut työmahdollisuuksista Nuorten Akatemialla! Meillä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja. Halutessasi, voit kuitenkin lähettää avoimen hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen info@nuortenakatemia.fi

Korkeakouluharjoittelu

Rekrytoimme kahdesti vuodessa 2-4 korkeakouluharjoittelijaa noin 3 kk:n mittaisiin harjoittelujaksoihin. Harjoittelijarekryt järjestetään tavallisesti vuodenvaihteessa sekä loppukevään ja alkusyksyn välillä.
Syksyn 2022 harjoittelijat on jo valittu.

TET-harjoittelu

Haluaisitko tutustua työelämään Nuorten Akatemialla? Voimme ottaa toimistollemme 1-3 TET-harjoittelijaa per lukukausi. Voit kysyä ajankohtaista TET-jaksotilannetta sähköpostitse tai puhelimitse. Yhteyshenkilönä on assistenttimme, jonka yhteystiedot löytyvät täältä.

Kesätyöharjoittelu

Nuorten Akatemialle otetaan vuosittain 1-2 kesätyöntekijää palkalliseen kesätyöharjoitteluun. Työharjoittelu sisältää 10 työpäivää ja töitä on 6 tuntia päivässä. Lisätietoja kesätyöharjoittelusta antaa assistenttimme, jonka yhteystiedot löytyvät täältä.

TET- ja kesätyöharjoittelijoiden työtehtävät vaihtelevat ja niitä voidaan soveltaa nuoren kiinnostuksen kohteiden mukaan. Alla esimerkkejä.
– projektien ideointiin ja kehittämiseen osallistuminen
– oppimispelien testaaminen
– viestinnälliset tehtävät (valokuvaus, someviestintä, kirjoittaminen nje.)
– yleiset toimistotehtävät (postitus, kokouksissa avustaminen jne.

Aiempien lukukausien TET-harjoittelijoiden kokemuksia pääset katsomaan Instagramin kohokohdista “TET & kesätyö”.