Hyppää sisältöön

Avoimet työ- ja harjoittelupaikat

Nuorten Akatemialla sinua odottaa joustava työpaikka, kiinnostavat työtehtävät sekä lämmin ja innostava työyhteisö. Meillä pääset tekemään monipuolista, vaihtelevaa ja yhteiskunnallisesti merkittävää työtä nuorten osallisuuden edistämiseksi.

Olemme mukana Romako-hankkeen työnantajapoolissa, lisätietoja voit lukea sivuiltamme.

Avoimet työ- ja harjoittelupaikat

Tällä hetkellä meillä ei valitettavasti ole avoimia työpaikkoja.

Halutessasi, voit kuitenkin lähettää avoimen hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen info@nuortenakatemia.fi

Korkeakouluharjoittelu

Rekrytoimme kahdesti vuodessa 2-4 korkeakouluharjoittelijaa noin 3 kk:n mittaisiin harjoittelujaksoihin. Harjoittelijarekryt järjestetään tavallisesti vuodenvaihteessa sekä loppukevään ja alkusyksyn välillä.

TET-harjoittelu

Haluaisitko tutustua työelämään Nuorten Akatemialla? Voimme ottaa toimistollemme 1-3 TET-harjoittelijaa per lukukausi. Voit kysyä ajankohtaista TET-jaksotilannetta sähköpostitse tai puhelimitse. Yhteyshenkilönä on assistenttimme, jonka yhteystiedot löytyvät täältä.

Kesätyöharjoittelu

Nuorten Akatemialle otetaan vuosittain 1-2 kesätyöntekijää palkalliseen kesätyöharjoitteluun. Pääsääntöisesti kesätyöharjoitteluun otetaan 9.- ja 10.-luokkalaisia, valmentavassa koulutuksessa olevia tai toisen asteen ensimmäisen vuoden opiskelijoita. Työharjoittelu sisältää 10 työpäivää ja töitä on 6 tuntia päivässä.

TET- ja kesätyöharjoittelijoiden työtehtävät vaihtelevat ja niitä voidaan soveltaa nuoren kiinnostuksen kohteiden mukaan. Alla esimerkkejä:

– projektien ideointiin ja kehittämiseen osallistuminen,
– oppimispelien testaaminen,
– viestinnälliset tehtävät (valokuvaus, someviestintä, kirjoittaminen jne.),
– yleiset toimistotehtävät (postitus, kokouksissa avustaminen jne.).

Aiempien lukukausien TET-harjoittelijoiden kokemuksia pääset katsomaan Instagramin kohokohdista “TET & kesätyö”.