Hyppää sisältöön

Vuorovaikutuksen ja osallisuuden johtaminen

Vuorovaikutuksen ja osallisuuden johtaminen -hanke on suunnattu oppilaitoksissa esihenkilöasemassa työskenteleville.

Hankkeessa toteutetaan koulutussarjoja, joiden myötä vahvistetaan osallistujien vuorovaikutustaitoja ja annetaan työkaluja osallistavan toimintakulttuurin kehittämiseen. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Kehittämiskeskus Opinkirjon kanssa ja hanketta rahoittaa Opetushallitus.

Koulutus tarjoaa työkaluja vuorovaikutuksen lisäämiseen ja parantamiseen, mahdollistaa oman toiminnan reflektoinnin ja ennen kaikkea antaa turvallisen tilan keskustella asioista avoimesti asiantuntijoiden sekä kollegoiden kanssa. Koulutuksessa arvostetaan osallistujien omia kokemuksia sekä asiantuntijuutta ja annetaan tilaa omien ajatusten ja kokemusten esille tuomiseen. Koulutuksen keskeistä sisältöä ovat käytäntöä tukevat menetelmät ja opitun kokeileminen arjessa.

Koulutukset ja ilmoittautuminen

Koulutus on suunnattu oppilaitosten johtavassa asemassa oleville henkilöille. Koulutussarjat koostuvat kolmesta varsinaisesta koulutuspäivästä, joiden välissä osallistujat toteuttavat kokeiluja omissa oppilaitoksissaan. Koulutus toteutetaan etäyhteyksin Howspace -alustalla. Koulutusten tarkemmat ajankohdat sekä ilmoittautumisohjeet löydät Koulutukset ja tapahtumat -sivultamme sekä etusivun tapahtumakalenterista.

Syksyn koulutuksia voidaan myös räätälöidä alueellisesti. Ole yhteydessä, mikäli olet kiinnostunut räätälöidystä koulutuksesta!

Hymyilevä Heikki Vuojakoski

Lisätietoja:

Heikki Vuojakoski, toimitusjohtaja
heikki.vuojakoski@nuortenakatemia.fi
040 041 3833