Hyppää sisältöön

Viisaan liikkumisen työpaja

Viisaasti amiksissa -hankkeessa (2019-2020) toteutettiin ammattioppilaitoksissa ja yläkoulujen 9.luokilla viisaan liikkumisen työpajoja, joissa nuoret pääsivät pohtimaan omia liikkumiseen liittyviä arvojaan ja valintojaan. Hyödynnä hankkeessa kehitettyä työpajamallia!

Toiminnallinen työpajarunko lähi- ja etäopetukseen

Toiminnallinen työpaja viisaasta liikkumisesta rohkaisee nuoria tutkimaan omia liikkumiselle asettamiaan arvoja ja tarkastelemaan kriittisesti arkisia valintoja sekä niiden vaikutusta omaan elämään ja ympäristöön.

Oppitunti sopii erityisesti toisen asteen oppilaitoksille ja yläkoulun 9. luokille. Ammattioppilaitoksessa oppitunti sopii esimerkiksi opinto-ohjaajan, ryhmänohjaajan tai YTO-aineiden oppitunneille. Yläkoulussa ja lukiossa se sopii esimerkiksi luokanvalvojan tai opinto-ohjaajan tunneille sekä yhteiskuntaopin, maantiedon, liikunnan, elämänkatsomustiedon, terveystiedon ja kotitalouden tunneille.

Lataa viisaan liikkumisen sekä etä- että lähiopetukseen soveltuva työpajarunko Word-tiedostona tästä tai PDF-tiedostona tästä. Lataa myös oppitunnin valmis diaesitys käyttöösi tästä.

Lataa viisaan liikkumisen vain lähiopetukseen suunniteltu työpajarunko Word-tiedostona tästä tai PDF-tiedostona tästä. Lataa myös lähioppitunnin diaesitys tästä, sekä työpajan tehtävissä käytettävät tulostettavat valokuvat tästä ja pistetaulukot tästä.

Oppitunnin avauksena tai erillisenä päivänavauksena voit hyödyntää kirjoittamaamme viisaan liikkumisen aamunavausta.