Hyppää sisältöön

TarkkaFyrkka-webinaari

Aikataulu:
Tapahtumapaikka: Zoom
Ilmoittautuminen ja lisätietoja: Avaa linkki
Ilmoittautuminen loppuu:

Tervetuloa maksuttomaan #TarkkaFyrkka – Rahahuolia? -webinaariin 15.11.2023 klo 14–15!

Webinaari tarjoaa tietoa, konkreettisia työkaluja ja menetelmiä nuorten taloudenhallinnan tukemiseen ja rahasta keskusteluun. Lisäksi pääset vaikuttamaan siihen, millaisia materiaaleja tuotamme jatkossa talouskasvatuksen tueksi.

Webinaarissa Suomen Asiakastieto Oy:n asiantuntija perehdyttää nuorten kannalta olennaisimpiin faktoihin maksuhäiriömerkinnästä ja syvennymme #TarkkaFyrkka-hankkeen menetelmiin. Lisäksi tilaisuus sisältää keskustelua ja työskentelyä virtuaalialustoilla, ja aikaa on varattu myös osallistujien kysymyksille.

Nuorille tulee tarjota ajoissa tietoa oman talouden hallinnasta ja siitä, mikä merkitys esimerkiksi luottotiedoilla on ihmisen elämässä.

Heikki Ruponen, Asiakastieto

Webinaari on suunnattu n. 15–29-vuotiaiden opiskelijoiden kanssa työskenteleville koulun aikuisille, ryhmätoiminnan ohjaajille ja muille nuoria kohtaaville aikuisille. Tilaisuus on avoin kaikille teemasta kiinnostuneille!

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 13.11.2023. Ennakkoon ilmoittautuneille lähetämme webinaarikutsun ja Zoom-linkin ennen tilaisuutta sekä webinaarin tallenteen ja materiaalit jälkikäteen.

Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä.

Lisätiedot:
Liisa Tatti, projektikoordinaattori
liisa.tatti@nuortenakatemia.fi
050 321 4768

Jaa somessa: