Hyppää sisältöön

TarkkaFyrkka-webinaari

Aikataulu:
Tapahtumapaikka: Zoom
Ilmoittautuminen ja lisätietoja: Avaa linkki
Ilmoittautuminen loppuu:

Tervetuloa maksuttomaan #TarkkaFyrkka – Rahahuolia? -webinaariin 24.5.2023 klo 12–14! Webinaari on suunnattu n. 15–29-vuotiaita nuoria kohtaaville aikuisille, ryhmätoiminnan ohjaajille sekä opiskelijoiden kanssa työskenteleville opettajille, kuraattoreille ja muille koulun aikuisille. Tilaisuus on avoin kaikille teemasta kiinnostuneille!

Webinaari tarjoaa tietoa, konkreettisia työkaluja ja menetelmiä nuorten taloudenhallinnan tukemiseen ja rahasta keskusteluun.

Webinaarissa Suomen Asiakastieto Oy:n asiantuntija perehdyttää nuorten kannalta olennaisimpiin faktoihin maksuhäiriömerkinnästä ja syvennymme #TarkkaFyrkka-hankkeen menetelmiin. Lisäksi tilaisuus sisältää keskustelua ja työskentelyä virtuaalialustoilla, ja aikaa on varattu myös osallistujien kysymyksille.

Nuorille tulee tarjota ajoissa tietoa oman talouden hallinnasta ja siitä, mikä merkitys esimerkiksi luottotiedoilla on ihmisen elämässä.

Heikki Ruponen, Asiakastieto

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 22.5.2023. Ennakkoon ilmoittautuneille lähetämme webinaarikutsun ja Zoom-linkin ennen tilaisuutta sekä webinaarin tallenteen ja materiaalit jälkikäteen.

Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä.

Lisätiedot:
Liisa Tatti, projektikoordinaattori
liisa.tatti@nuortenakatemia.fi
050 321 4768

Jaa somessa: