Hyppää sisältöön

Tule mukaan Climentines-hankkeen yhteiskehittämistyöpajaan

Haluatko edistää nuorten osallistumista ja vaikuttamismahdollisuuksia ilmastopolitiikkaan sekä kansallisella että Euroopan tasolla? Tule mukaan jakamaan ajatuksiasi nuorten ilmastovaikuttamista edistävän kansainvälisen Climentines-hankkeen yhteiskehittämistyöpajaan! Pääset käymään kiinnostavia keskusteluja ja verkostoitumaan muiden nuorisoalan ilmastotoiminnasta kiinnostuneiden tahojen kesken. Tilaisuus on suunnattu nuorten parissa toimiville nuorisoalan ammattilaisille tai vapaaehtoisille sekä ilmastotoiminnasta kiinnostuneille nuorille (18–29-vuotiaat) Suomessa.

Työpajalla on kaksi päätavoitetta:

  • tiedon ja kokemusten vaihtaminen ilmastotoiminnan eri ulottuvuuksiin liittyvistä työkaluista, käytännöistä ja materiaaleista hankkeeseen osallistuvissa maissa (tässä tapauksessa Suomi)
  • näkemysten jakaminen Climentineksessä tuotettavan työkalupakin kehittämiseen.

Tutustu työpajan tarkempaan ohjelmarunkoon.

Järjestämme kaksi samansisältöistä suomen kielistä online-työpajaa:

  • torstaina 23.5. klo 12–14.30
  • keskiviikkona 29.5. klo 12–14.30.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä ilmoittautumislomake viimeistään 24 tuntia ennen valitsemaasi työpajaa.

Samalla opit lisää Erasmus+ European Youth Together -rahoitteisesta Climentines-yhteistyöhankkeesta, jota toteuttaa seitsemän organisaatiota kuudesta eri maasta: KMOP Kreikasta, ActionAid Italiasta, ALDA ja Groupe SOS Solidarités Ranskasta, PROM Puolasta, ÖJAB Itävallasta sekä Nuorten Akatemia Suomesta. Hankkeen päätavoitteena on vahvistaa nuorten mahdollisuuksia vaikuttaa sekä kansallisesti että Euroopan ilmastopolitiikkaan. Osana hanketta perustamme myös kansainvälisen verkoston yhdistämään ilmastotoiminnasta kiinnostuneita nuorisoalan toimijoita ja järjestämme kaksi kansainvälistä koulutusta ilmastotoiminnasta kiinnostuneille nuorille ja nuorten parissa toimiville ammattilaisille/vapaaehtoisille. Haku verkoston jäseneksi aukeaa lähiaikoina, koulutuksista tulee lisää infoa syksymmällä.

Lue lisää

Climentines-hankkeen nettisivut
Climentines-hanke vahvistaa nuorten ilmastovaikuttamista Euroopassa

Lisätiedot

Hymyilevä Sanna Lindgren


Sanna Lindgren
Kansainvälisten asioiden päällikkö
sanna.lindgren@nuortenakatemia.fi
+358 40 082 7413

Euroopan unionin rahoittama. Esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat ainoastaan tämän tekstin laatijoiden näkemyksiä eivätkä välttämättä vastaa Euroopan unionin tai Euroopan koulutuksen ja kulttuurin toimeenpanovirasto (EACEA) kantaa. Euroopan unioni ja EACEA eivät ole vastuussa niistä.