Hyppää sisältöön

Järjestöyhteistyö

Uskomme, että yhteistyössä on voimaa ja siksi teemme yhteistyötä monenlaisten järjestöjen, yhdistysten ja yhteisöjen kanssa.

Meiltä löytyy metodit, kokemus ja kontaktit nuorten osallisuuden edistämiseen niin kouluissa kuin vapaa-ajallakin. Keskitymme hankkeissa ja projekteissa erityisesti siihen, että nuoret pääsevät vaikuttamaan itselleen merkityksellisiin asioihin.

Yhteistyöhankkeet mahdollistavat monipuolisemman ja laajemman näkökulman nuorille tärkeisiin teemoihin ja aiheisiin. Tällä hetkellä käynnissä olevien järjestöyhteistyössä toteutettavien hankkeiden teemoja ovat esimerkiksi globaali- ja ihmisoikeuskasvatus ja ilmastokasvatus. Tärkeitä teemoja, joihin oli helppo tarttua yhdessä oikeiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Voit lukea lisää käynnissä olevista hankkeistamme Hankkeet-sivulta.

Yhteistyökumppaniksi?

Olemme aina kiinnostuneita löytämään uusia yhteistyömahdollisuuksia! Tuomme mielellämme oman osaamisemme ja verkostomme osaksi monen kokoisia hankkeita ja projekteja. Myös laajojen hankekokonaisuuksien hallinnointi on meille tuttua.

Voit olla meihin yhteydessä niin valmiin vision kuin luonnosmaisen yhteistyöajatuksen kanssa. Mietitään yhdessä, minkälaista yhteistyötä voisimme tehdä nyt tai tulevaisuudessa!

Yhteystiedot

Kaikki järjestöyhteistyö
Hymyilevä Heikki Vuojakoski

Heikki Vuojakoski, toimitusjohtaja
heikki.vuojakoski@nuortenakatemia.fi
040 041 3833

Kansainväliset hankkeet ja projektit
Hymyilevä Sanna Lindgren

Sanna Lindgren, kansainvälisten asioiden päällikkö,
sanna.lindgren@nuortenakatemia.fi, 040 082 7413