Hyppää sisältöön

TarkkaFyrkka-webinaari

Aikataulu:
Tapahtumapaikka: Zoom
Ilmoittautuminen ja lisätietoja: Avaa linkki
Ilmoittautuminen loppuu:

Tervetuloa maksuttomaan #TarkkaFyrkka – Rahahuolia? –webinaariin 23.11. klo 12! Webinaari on suunnattu n. 15–29-vuotiaita nuoria kohtaaville aikuisille, ryhmätoiminnan ohjaajille sekä opiskelijoiden kanssa työskenteleville opettajille, kuraattoreille ja muille koulun aikuisille. Tilaisuus on avoin kaikille teemasta kiinnostuneille!

Maksuhäiriömerkintöjen voimassaoloa koskeva lainsäädäntö uudistuu tämän vuoden joulukuussa, joten nyt on hyvä aika päivittää myös omaa tietämystä maksuhäiriömerkinnöistä ja velkaantumisesta! Webinaari tarjoaa tietoa, konkreettisia työkaluja ja menetelmiä nuorten taloudenhallinnan tukemiseen ja rahasta keskusteluun.

Webinaarissa syvennymme #TarkkaFyrkka-hankkeen menetelmiin, ja Suomen Asiakastieto Oy:n asiantuntija perehdyttää nuorten kannalta olennaisimpiin faktoihin maksuhäiriömerkinnästä. Lisäksi tilaisuus sisältää keskustelua ja työskentelyä virtuaalialustoilla, ja aikaa on varattu myös osallistujien kysymyksille.

Jos löydämme tehokkaampia ratkaisuja puuttua nuorten talousongelmiin, voimme tarjota yhä useammalle tasapuoliset mahdollisuudet ponnistaa aikuisuuteen.

Heikki Ruponen, Asiakastieto

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 21.11.2022. Ennakkoon ilmoittautuneille lähetämme webinaarikutsun ja Zoom-linkin ennen tilaisuutta sekä webinaarin tallenteen ja materiaalit jälkikäteen.

Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä.

Lisätiedot:
Liisa Tatti, projektikoordinaattori
liisa.tatti@nuortenakatemia.fi
050 321 4768

Jaa somessa: