Hyppää sisältöön

Energia-aamu opoille perjantaina 26.8.

Tervetuloa opoille suunnattuun Energia-aamuun perjantaina 26.8. klo 9.00-10.30!

Tilaisuudessa esittelemme energia- ja sähköalaa sekä tutustumme opon tunnille sopiviin Seppo.io-mobiilipeleihin ja muihin Nuorten Akatemian maksuttomiin palveluihin. Tilaisuudessa saat myös mahdollisuuden vaikuttaa tuleviin palveluihimme.

Paikan päälle saapuville tarjolla energisoiva aamupala sekä tilaisuus verkostoitua kollegojen kanssa.

Kenelle: erityisesti peruskoulussa ja lukiossa työskentelevät opot (myös toisen asteen ammatillisessa oppilaitoksessa työskentelevät opot ovat tervetulleita)
Milloin: pe 26.8. klo 9.00 – 10.30
Missä: Nuorten Akatemian toimisto, Toinen linja 17 3 krs., 00530 Helsinki
Etäosallistumismahdollisuus Teamsin välityksellä klo 9.15 – 10.30.

Ohjelma:

9.00 Aamupalaa, vapaata keskustelua ja verkostoitumista
9.15 Tilaisuuden avaus
9.20 Energia-alan puheenvuoro
9.30 Energiamaailma-mobiilipelin esittely – Millainen Energiamaailma-peli on ja miten se ohjataan oppilaille/opiskelijoille?
9.50 Muut Nuorten Akatemian opoille suunnatut mobiilipelit ja palvelut
10.00 Sähköalan koulutus- ja työmahdollisuuksia käsittelevä #Näkymätönvoima-kampanja
10.10 Toiveita, tarpeita ja ideointia opoilta
10.30 Tilaisuus päättyy

Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittautuminen päättyy ke 24.8. klo 12.00. Voimme ottaa paikan päälle 15 hlö. Toimi siis nopeasti: määrä täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä. Etätilaisuuden osallistujamäärä ei ole rajattu.

Lue lisää ja ilmoittaudu!

Tilaisuus on järjestetty yhteistyössä Nuorten Akatemian, Energiateollisuus ry:n sekä Sähkötekniikan ja energiatehokkuuden edistämiskeskus STEK ry:n kanssa.

Energiamaailma-hanke tutustuttaa nuoret kestäviin energiaratkaisuihin sekä energia-alaan kestävän tulevaisuuden rakentajana. Osana hanketta on kehitetty Energiamaailma-mobiilipeli, joka käsittelee energiaa ja energia-alaa ilmastonmuutoksen näkökulmasta. Nuoret pääsevät pelin monipuolisten tehtävien avulla pohtimaan kestäviä energiaratkaisuja, energiankulutusta, energia-alaa kestävän tulevaisuuden rakentajana sekä opiskelu- ja uramahdollisuuksia.