Hyppää sisältöön

TarkkaFyrkka-webinaarista vinkit nuorten taloudenhallinnan tukemiseen

Tervetuloa suosittuun #TarkkaFyrkka – Rahahuolia? –webinaariin! Webinaari järjestetään Zoomissa to 12.5. klo 14–16. 

Nuoruus on itsenäistymisen ja elämänhallintataitojen harjoittelun aikaa, jolloin myös henkilökohtaiseen talouteen liittyvät kysymykset tulevat ajankohtaisiksi. TarkkaFyrkka-hankkeen tavoitteena kehittää nuorten perustietämystä oman talouden hallinnasta.

Jos löydämme tehokkaampia ratkaisuja puuttua nuorten talousongelmiin, voimme tarjota yhä useammalle tasapuoliset mahdollisuudet ponnistaa aikuisuuteen.

Maksuttomassa webinaarissa syvennymme #TarkkaFyrkka – Rahahuolia? -työpajamalliin ja materiaalipakettiin, ja lisäksi Suomen Asiakastieto Oy:n asiantuntija perehdyttää nuorten kannalta olennaisimpiin faktoihin maksuhäiriömerkinnästä ja velkaantumisesta. Tilaisuus tarjoaa tietoa, konkreettisia työkaluja ja menetelmiä nuorten taloudenhallinnan tukemiseen ja rahasta keskusteluun.

Milloin? 
Torstai 12.5. klo 1416 Zoomissa

Kenelle? 
Webinaarisarja on suunnattu erityisesti ysi- ja kymppiluokkalaisten sekä toisen asteen opiskelijoiden kanssa työskenteleville opettajille, kuraattoreille ja muille koulun aikuisille.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 10.5.2022. Ennakkoon ilmoittautuneille lähetämme webinaarikutsun ja Zoom-linkin ennen tilaisuutta sekä webinaarin tallenteen ja materiaalit jälkikäteen.

Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä.

Lisätietoja:
Liisa Tatti
Projektikoordinaattori
liisa.tatti@nuortenakatemia.fi

Webinaari on osa Nuorten Akatemian ja Suomen Asiakastieto Oy:n yhteistä hanketta, jolla pyritään ennaltaehkäisemään nuorten taloudellisia vaikeuksia. TarkkaFyrkka -työpajassa opitaan esimerkiksi, miten maksuhäiriömerkintä syntyy ja puhutaan raha-asioihin liittyvistä tunteista. Lisätietoja hankkeesta ja työpajavierailuista löydät täältä!