Hyppää sisältöön

Kohti nuorten hyvinvointialueita -hankkeen projektipäälliköksi Ella Rouhe

Nuorten Akatemialla on huhtikuussa aloittanut tehtävässään uusi projektipäällikkö. Ella Rouhe luotsaa keväällä alkanutta, kolmivuotista Kohti nuorten hyvinvointialueita -hanketta. Hankkeen päämääränä on nuorten osallisuuden toteutuminen muodostetuilla hyvinvointialueilla. 

”Olen todella innoissani, että pääsen tekemään tärkeää työtä nuorten osallisuuden edistämiseksi. Nuorten osallisuuden vahvistaminen on arvokasta niin nuorten itsensä kuin hyvinvointialueidenkin kannalta, ja on innostavaa päästä yhdessä kokeilemaan ja rakentamaan eri toimintamalleja tälle uudelle hallinnon tasolle.” 

Hanke toteutetaan yhdessä Nuorten Suomi ry:n ja Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ­– Nuva ry:n kanssa. Projektipäällikkönä Rouhe vetää hanketta ja vastaa erityisesti yhteistyöstä hyvinvointialueiden johdon ja henkilöstön kanssa. Hanke tukee hyvinvointialueita esimerkiksi alueellisten nuorisovaltuustojen perustamisessa ja erilaisista taustoista tulevien nuorten osallistamisessa. 

Rouhe on aiemmin työskennellyt muun muassa Sitrassa yhteiskunnallisen koulutuksen ja muutoskyvyn parissa sekä hanke- ja koulutussuunnittelijana Vihreillä nuorilla.

Tervetuloa meille Ella!

Ella Rouhe, projektipäällikkö
ella.rouhe@nuortenakatemia.fi