Hyppää sisältöön

Peliviikko tulee! Nuorten raati valitsee Vuoden pelikasvattajan, aikuisille tarjolla pelillinen kahvipaussi

Pelikulttuurin ja pelikasvatuksen teemaviikkoa Peliviikkoa vietetään 7.-13.11.2022.

Vuoden pelikasvattaja -tunnustuksen valitsee nuorten raati 

Vuoden pelikasvattaja -arvonimi myönnetään Peliviikolla vuosittain henkilölle, organisaatiolle tai ilmiölle positiivisen pelikulttuurin edistämisestä. Ehdotuksia arvonimen saajaksi kerätään Peliviikon verkkosivuilla 31.10.2022 asti.

Tänä vuonna Vuoden pelikasvattajan valitsee ehdokkaiden joukosta Nuorten Akatemian kokoama nuorten raati. Raatiin voi ilmoittautua halukkaaksi kuka tahansa aiheesta kiinnostunut 13-28-vuotias nuori. Valinta toteutetaan etätyöpajassa verkon välityksellä. Haku nuorten raatiin ja Vuoden pelikasvattajan valinta toteutetaan 17.10.-4.11.2022 välisenä aikana. Mukaan voit ilmoittautua alla olevan linkin kautta.

Pelillinen kahvipaussi

Oletko kiinnostunut pelien ja pelillisyyden hyödyntämisestä nuorille suunnatussa toiminnassa tai palveluissa? Pohdituttavatko sinua esimerkiksi erilaiset pelityypit, pelien suunnitteleminen tai erilaisten kohderyhmien huomioiminen? Ehkä olet kiinnostunut aiheesta yleisellä tasolla. 

Peliviikon tiistaina 8.11. voit varata kalenteristamme puolen tunnin mittaisen pelillisen kahvipaussin peleihin ja pelisuunnitteluun erikoistuneiden ammattilaistemme kanssa. Tapaamisessa voimme keskustella mistä tahansa peleihin ja pelillisyyteen liittyvistä kysymyksistäsi.

Tilaisuus on suunnattu kaikille ammattilaisille ja vapaaehtoisille, jotka toimivat nuorten kanssa, tai haluavat organisaationsa toiminnassa tavoittaa nuoria. Tapaamiset järjestetään verkon välityksellä, mutta olet myös tervetullut piipahtamaan toimistollamme Helsingin Kalliossa! Pelillisen kahvipaussin ilmoittautumislomakkeen ja aikataulun löydät alta olevasta linkistä.