Hyppää sisältöön

Nuorten Akatemia etsii korkeakouluharjoittelijoita syksylle 2024

Haku auki 7.8.2024 asti

Kiinnostavatko monipuoliset tehtävät nuorten osallisuuden edistämisen ja yhdenvertaisuuden parissa? Hyvä, sillä haemme syksyksi 2–3 korkeakouluharjoittelijaa hanketyöhön!  

Meillä  Nuorten Akatemiassa sinua odottaa lämmin ja innostava työyhteisö sekä kiinnostavat työtehtävät. Tuemme sinua harjoittelussasi ja pääset tekemään töitä nuorten osallisuutta edistävien hankkeiden parissa sekä kehittämään taitojasi järjestökentällä. 

Mitä hanketyöhön liittyvässä harjoittelussa pääsee tekemään? 

Työtehtäviisi kuuluvat erilaisten koulutusten ja työpajojen käytännön järjestelyissä auttaminen, koordinointi, sisällöntuotanto, hankesuunnitteluun osallistuminen sekä viestintä ja markkinointi. Projektipäälliköiden ja -koordinaattorien kanssa pääset myös suunnittelemaan ja toteuttamaan fasilitointia sekä koulutusten sisältöjä. Työtehtävät vaihtelevat hankkeittain ja työtehtäviä voidaan mukauttaa myös harjoittelijan omien toiveiden mukaan.  

Toivomme, että sinulla on 

  • intoa ja valmiutta tehdä monenlaisia työtehtäviä sekä halu oppia uutta,  
  • luovuutta ja ideointitaitoja
  • oma-aloitteisuutta
  • koordinointitaitoja ja huolellisuutta
  • valmiutta kirjalliseen ja suulliseen ilmaisuun
  • kiinnostusta nuorisotyötä sekä koulu- ja järjestömaailmaa kohtaan.

Hanketyössä meillä on useimmiten ollut harjoittelijoina kasvatus- ja yhteiskuntatieteiden sekä sosiaali- ja järjestöalan opiskelijoita. Suhtaudumme kuitenkin kaikkiin aloihin uteliaisuudella: työtehtäviä löytyy myös esimerkiksi kansainvälisestä yhteistyöstä kiinnostuneille. Työskentely tapahtuu suomen kielellä, mutta emme oleta, että kaikki harjoittelijat puhuisivat suomea äidinkielenään.

Kuulostaako sinulle sopivalta harjoittelupaikalta? Mahtavaa! 

Toimistomme sijaitsee Helsingin Kalliossa. Työtehtävät saattavat sisältää kotimaassa tai ulkomaille matkustamista. Työskentelemme myös etäyhteyksin, mutta vaadimme, että varsinkin harjoittelujakson alussa pystyt työskentelemään toimistoltamme käsin.

Harjoitteluaika ja -palkka 

Harjoittelujaksot alkavat syyskuussa 2024 ja kestävät noin kolme kuukautta. Harjoittelu on palkallinen (1400 € / kk harjoittelutuella tai 730 € / kk ilman harjoittelutukea).   

Miten harjoittelupaikkaa haetaan? 

Harjoittelijahakumme noudattaa anonyymin rekrytoinnin periaatteita. Emme siis ennen haastatteluvalintojen tekemistä näe hakijan nimeä, henkilötietoja tai lue hakijan CV:tä. 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 7.8.2024.