Hyppää sisältöön

Mahis-kohtaaminen: Ohjaaja jännittävän nuoren tukena – itsetunnon rakennuspalikat

Aikataulu:
Tapahtumapaikka: Zoom
Ilmoittautuminen ja lisätietoja: Avaa linkki
Ilmoittautuminen loppuu:

Keitä itsellesi kuppi kuumaa ja tule mukaan Mahis-kohtaamiseen!

Mahiksen 25. toimintavuoden merkeissä haluamme tarjota ohjaajille yhteisiä kohtaamisen hetkiä. Syksyn Mahis-verkkokohtaaminen järjestetään Zoomissa ke 29.11. klo 10.30–12.

Tilaisuuden teemana on nuoren itsetunnon ja -tuntemuksen tukeminen. Lisäksi perehdymme sosiaaliseen jännittämiseen ja jännittävän nuoren tukemiseen. Kouluttajana toimii psykologi Heikki Törmi. Heikillä on monipuolinen kokemus sekä nuorten että aikuisten parissa tehtävästä terapia- ja psykiatrisesta työstä. Aiempaa Mahis-yhteyttäkin Heikillä on, sillä hänen asiantuntemuksensa pohjalta ovat syntyneet Fragile-koulutus ja -harjoitusopas.

Kohtaamisen aikana saamme paketillisen teoriatietoutta, omakohtaisen harjoitekokemuksen sekä mahdollisuuden ajatusten ja kokemusten jakamiseen.

Vastauksia haetaan mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Miten nuoren heikko itsetuntemus tai –luottamus näkyy?
  • Miten ohjaajana voit tukea itsetunnon vahvistumista?
  • Miten ohjaajana tunnistat sosiaalisen jännittämisen?
  • Miten ohjaajana voit helpottaa sosiaalista jännittämistä yksilö- ja ryhmätasolla?

Tilaisuus on syntynyt vastauksena Mahis-ohjaajiemme toiveeseen, mutta tervetulleita ovat kaikki nuorten parissa toimivat, nuorten hyvinvoinnin tärkeäksi kokevat aikuiset.

Verkkokohtaaminen on maksuton. Mikäli joudut perumaan osallistumisesi, ilmoitathan siitä sähköpostilla osoitteeseen liisa.tatti@nuortenakatemia.fi viimeistään ma 27.11.2023. Ilmoittamatta poisjäännistä veloitamme 30 euron maksun.

Tulethan mukaan! Ilmoittautumaan pääset tästä (ilmoittautuminen viimeistään 27.11.)

Jaa somessa: