Hyppää sisältöön

Maaliskuun pelipäivä

Aikataulu:
Tapahtumapaikka: Seppo-alusta
Ilmoittautuminen ja lisätietoja: Avaa linkki

Maaliskuun pelipäivässä luvassa on kolme peliä, joiden tehtävät käsittelevät saamelaisuutta, työelämää sekä kemiaa. Ilmoita ryhmäsi mukaan pelaamaan 17.3. klo 9–12!

Pelipäivänä opettajan mukaan ilmoittamat ryhmät pääsevät pelaamaan Seppo-alustalla toimivaa opetuspeliä joko yksin tai pienryhmissä. Opettaja välittää oppilaille ohjeet pelaamiseen ja seuraa pelaamista luokassa. Me Nuorten Akatemiassa taas tarkistamme pelialustalla nuorten pelitehtäviä klo 9 -12 ja varmistamme pelin etenemisen.

Oppimispelien tehtävät ovat erilaisia monivalinta- ja yhdistelytehtäviä tai luovia tehtäviä, joihin oppilaat voivat vastata äänen, videon, kuvan tai tekstin avulla. Yhtä peliä varten on hyvä varata aikaa yksi oppitunti (noin 45 – 60 min). 

Maaliskuun pelipäivän pelit

Sukellus saamelaisuuteen –oppimispeli tutustuttaa nuoret saamelaisuuteen niin historian kuin nykypäivän ilmiöiden ja henkilöiden kautta. Pelitehtävät käsittelevät muun muassa saamen kieliä, elinkeinoja, saamenpukua, alkuperäiskansoja sekä kulttuurista omimista.
Kohderyhmä: yläkoululaiset ja 2. asteen opiskelijat

Uutuus! Maailmanpelastuspeli tutustuttaa ja innostaa alakoululaiset kemian pariin. Kemiaa on kaikkialla ja se on tärkeä juttu. Voisimmeko kenties pelastaa jopa maapallon kemian avulla?
Kohderyhmä: alakoulun 5. ja 6.luokkalaiset

Työelämän pelisäännöt -pelissä nuoret tutustuvat työelämään liittyviin pelisääntöihin ja työelämää muuttaviin tekijöihin. Peli käsittelee ysiluokkalaisen tasoisesti työelämän konkreettisia taitoja, mutta liikkuu myös yhteiskunnallisessa ulottuvuudess
Kohderyhmä: yläkoulun 9.luokkalaiset

Ilmoittautuminen pelipäivään päättyy to 16.3. klo 14.00. Tarkemmat ohjeet lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.

Jaa somessa: