Hyppää sisältöön

Ilmoittaudu mukaan Inclusion is On -koulutukseen Helsingissä 25.-27.5.2022

Järjestämme osana Inclusion is On -hanketta kansainvälisen koulutustilaisuuden Helsingissä Allianssi-talossa 25.-27.5. Koulutuksen aikana sukellamme nuorten vapaa-ajan toiminnan saavutettavuuteen eri näkökulmista asiantuntijoiden alustusten, case-esimerkkien ja työpajatyöskentelyn kautta. Työpajassa on osallistava työtapa ja työkielenä englanti. Lisätiedot koulutuksesta täältä. 

Koulutus on suunnattu nuorisotyöntekijöille ja ohjaajille sekä muille nuorten vapaa-ajan toiminnan järjestämisen kanssa työskenteleville ja vapaaehtoisille. Koulutus on maksuton ja osallistumispaikkoja on rajallisesti. Hae mukaan koulutukseen täyttämällä tämä lomake!  
Lomakkeen täyttö ei vielä sido mihinkään, vaan ilmoitamme mukaan valituille henkilökohtaisesti valinnasta. Pyrimme täyttämään paikat ilmoittautumisjärjestyksessä.

Järjestämme vapaaehtoisen suomenkielisen infotilaisuuden tilaisuudesta 12.4. kello 14-15 johon pääset tästä linkistä. Tilaisuudessa kerrotaan tarkemmin ohjelmasta, käytännön järjestelyistä ja voit kysellä mieltäsi askarruttavia asioita.

Seuraamme maailmantilanteen kehittymistä ja Covid-19 -pandemian tilannetta ja tilaisuus toteutetaan terveysturvallisesti viranomaisten ohjeita noudattaen. Tervetuloa mukaan koulutukseen!

Lisätiedot:

Reija Arnberg
Palvelumuotoilija ja KV-toiminnan koordinaattori, Nuorten Akatemia
reija.arnberg@nuortenakatemia.fi
+358 50 55 11 239

Henna Liiri-Turunen
Kehittämispäällikkö, Suomen Nuorisoseurat ry
henna.liiri-turunen@nuorisoseurat.fi
+358 44 207 3072