Hyppää sisältöön

Iina Koskinen: korkeakouluharjoittelusta selkeyttä omalle uralle

Nuorten Akatemian syksyn korkeakouluharjoittelijoiden joukkoon kuuluu Iina Koskinen. Iina on toisen vuoden sosionomiopiskelija ja hän opiskelee Metropolia Ammattikorkeakoulussa.

Opinnoissa minua kiinnostaa erityisesti nuorten osallisuuden sekä tasa-arvon edistäminen.  Aiemmalta koulutukseltani olen mainonnan ja yritysviestinnän tradenomi, josta kumpuaa myös halu lisätä nuorten talousosaamista”, Iina kertoo. 

Harjoittelusta onkin vierähtänyt jo yli puolet, eli on hyvä hetki tehdä katsaus tunnelmiin Nuorten Akatemialla.

Miltä harjoittelu Nuorten Akatemialla on vaikuttanut?

Työympäristön ilmapiiri on rento ja kaikki tsemppaavat toisiaan. Harjoittelijoiden omat toiveet otetaan mielestäni hyvin huomioon ja olenkin päässyt osaksi itselleni mielenkiintoisia hankkeita. Olen oppinut jo nyt todella paljon ja parhaat jutut voivat olla vasta edessäpäin.

Mitä harjoitteluusi kuuluu?  

Harjoitteluuni on sisältynyt jo esimerkiksi erilaisten hankkeiden ideointia ja pedagogisten pelitehtävien suunnittelua. Kalenterissa näkyy myös työpajojen suunnittelua ja vetämistä, viestinnällisiä töitä sekä raportointia.

Mitä toivot vielä oppivasi harjoittelun aikana? 

Toivon harjoitteluni aikana saavani hyvän käsityksen hankesuunnittelun toiminnan vaiheista. Haluan oppia lisää myös työpajojen ja pelisisältöjen suunnittelusta sekä siitä, miten niistä saadaan kohderyhmää innostavia. Toivon myös, että harjoitteluni aikana minulle selkiytyy paremmin se, mihin suuntaan haluan uraani suunnata.

Millaisia vahvuuksia sinulla on työntekijänä? 

Koen, että vahvuuteni työntekijänä on ehdottomasti uteliaisuuteni ja avuliaisuuteni. Heittäydyn erilaisiin työtehtäviin ennakkoluulottomasti ja pyrin löytämään haastavistakin hetkistä positiivisia puolia. 

Vapaa-ajalla Koskisesta kuoriutuu kokki! “Paras tapa rentoutua on kokata jotakin hyvää! Ruoanlaiton lisäksi rakastan ruokalehtiä sekä ruokaohjelmia, erityisesti niitä, joissa tutustutaan eri maiden ruokakulttuureihin”, Iina summaa.