Hyppää sisältöön

Haemme kehittämispäällikköä

Haluatko olla eturivissä tukemassa julkishallinnon osallisuutta ja demokratian toteutumista? Tule kehittämispäälliköksi nuorisoalan Osallisuuden osaamiskeskukseen Nuorten Akatemiaan!

Työtehtävässä johdat Osallisuuden osaamiskeskuksen operatiivista toimintaa ja tuet ministeriöitä, maakuntia sekä kuntia nuorten osallisuuden toteutumisessa. Konsultoit, koulutat ja kehität aikuisten valmiuksia nuorten kohtaamiseen sekä valmennat johtavia viranhaltijoita onnistumaan nuorten kanssa toimiessaan. Lisäksi kehittämispäällikön tehtäviin kuuluu osallistuminen Nuorten Akatemian uusien hankkeiden suunnitteluun ja myymiseen.

Osallisuuden osaamiskeskuskonsortioon kuuluvat Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto, Kehittämiskeskus Opinkirjo, Oulun kaupungin Koordinaatti sekä Suomen Punaisen Ristin nuorten turvatalot. Nuorten Akatemia johtaa konsortion toimintaa. 

Edellytämme: 

  • kokemusta osallistavien toimintatapojen käytössä julkishallinnossa, 
  • kokemusta yhteiskehittämisestä ja fasilitoivista menetelmistä,  
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja kykyä hallita useita prosesseja ja kokonaisuuksia yhtä aikaa, 
  • soveltuvaa koulutusta ja kokemusta projektityöstä. 

Toivomme:  

  • kokemusta nuorten kanssa työskentelystä ja nuorten osallisuudesta, 
  • järjestötoiminnan ja julkisen sektorin tuntemusta, 
  • ruotsin kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Hae haluttuun pestiin Nuorten Akatemiaan! Meillä sinua odottaa joustava työpaikka, kiinnostavat työtehtävät sekä tietysti lämmin ja innostava työyhteisö. Pääset tekemään monipuolista, vaihtelevaa ja yhteiskunnallisesti merkittävää työtä nuorten osallisuutta edistävässä organisaatiossa. Kehittämispäällikkönä pääset verkostoitumaan osallisuuden ja demokratian kehittäjien kanssa.

Kiinnostuitko?

Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään elokuun alussa. Kyseessä on kokoaikatyö ja työsuhde on voimassa toistaiseksi. Palkka on noin 3500 €/kk.  Etätyön tekeminen on mahdollista, mutta toivomme, että pystyt tarvittaessa työskentelemään myös toimistolta käsin. Toimistomme sijaitsee Helsingin Kalliossa. Työ edellyttää matkustamista.  

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV viimeistään perjantaina 27.5. sähköpostitse osoitteeseen heikki.vuojakoski@nuortenakatemia.fi.

Haastattelut järjestetään 7.6. ja 8.6. Lisätietoja antaa 12.5. klo 15–16 tai 16.5. klo 12–13 Heikki Vuojakoski p. 0400 413833 tai heikki.vuojakoski@nuortenakatemia.fi.

Tutustu Nuorten Akatemiaan tarkemmin osoitteessa www.nuortenakatemia.fi ja Osallisuuden osaamiskeskuksen eli tuttavallisemmin Osken toimintaan osoitteessa www.nuoretjaosallisuus.fi