Hyppää sisältöön

Haemme hankekoordinaattoria

Nuorten Akatemia ja SOS-lapsikyläsäätiö käynnistävät yhdessä laajan koordinoivan hankkeen, joka tukee Euroopan sosiaalirahaston yhdenvertaisuus-, osallisuus- ja tasa-arvo-teemaisten hankkeiden kokonaisuutta opetus- ja kulttuuriministeriön toimialalla.

Koordinointihankkeen kohderyhmänä ovat lapset, nuoret sekä lapsiperheet. Nuorten Akatemian roolina on auttaa rahoitettavia ESR-hankkeita verkostoitumisessa sekä keskenään että viranomaisten kanssa. Lisäksi Nuorten Akatemian tehtäviin kuuluu koordinaatiohankkeen viestintä.  

Hankkeen ensimmäinen vaihe päättyy 30.6.2025 ja toisen vaiheen odotetaan päättyvän vuonna 2027. 

Mitä haemme?

Etsimme hankkeeseen kokoaikaista hankekoordinaattoria työsuhteeseen 30.6.2025 saakka. Olisitko se sinä?  

Jos viihdyt projektiluontoisessa työssä, hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja tunnistat lapsiin, nuoriin ja perheisiin liittyvät teemat itsellesi merkityksellisinä, meillä saattaisi olla sinulle sopiva työpaikka! Koordinaattorina tehtäväsi liittyvät tilaisuuksien käytännön järjestelyihin, viestintään ja verkostojen ylläpitoon. 

Kanssasi hankkeessa työskentelee Nuorten Akatemiassa myös projektipäällikkö sekä tiedottaja ja saat myös muun työyhteisön tuen.  

Edellytämme 

  • soveltuvaa koulutusta, 
  • halua oppia yhteiskehittämisestä ja fasilitoivista menetelmistä,  
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja kykyä hallita useita prosesseja ja kokonaisuuksia yhtä aikaa. 

Toivomme 

  • kokemusta verkostotyöstä, 
  • hanketoiminnan tuntemista, 
  • kielitaitoa (ruotsi, englanti). 

Kiinnostuitko?

Tule tekemään monipuolista, vaihtelevaa ja yhteiskunnallisesti merkittävää työtä nuorten osallisuutta edistävässä organisaatiossa! Meillä sinua odottaa joustava työpaikka, kiinnostavat työtehtävät sekä tietysti lämmin ja innostava työyhteisö. Hankekoordinaattorina pääset verkostoitumaan yhdenvertaisuuden, osallisuuden ja tasa-arvon kehittäjien kanssa.  
  
Työ alkaa 1.4. tai sopimuksen mukaan. Palkka on noin 2680 €/kk.  Lisäksi sinulle kuuluu mm. työterveyshuollon palvelut, puhelin- sekä lounasetu ja liikunta- ja kulttuurietu. Etätyön tekeminen on mahdollista, mutta toivomme, että pystyt tarvittaessa työskentelemään myös toimistolta käsin. Toimistomme sijaitsee Helsingin Kalliossa. Työ edellyttää matkustamista.  

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV viimeistään perjantaina 24.2.2023 sähköpostitse osoitteeseen urpo.uusitalo@nuortenakatemia.fi. Haastattelut järjestetään 1.3. ja 2.3.

Lisätietoja antaa Heikki Vuojakoski p. 040 041 3833 22.2. klo 15 – 16.