Hoppa till innehåll

Beställningsanvisning

Du beställer inlärningsspelen snabbt och enkelt med hjälp av vår beställningsblankett. När du beställt ett mobilspel som fungerar på Seppo-plattformen får du automatiskt instruktioner till din e-post. I inlärningsspelen fungerar läraren eller handledaren som spelinstruktör.

Inlärningsspelen är avgiftsfria.

Inlärningsspel

Hur beställs och styrs spelet?

Du kan beställa inlärningsspelet med den här blanketten. När du beställt sänder systemet automatiskt anvisningar till din e-post om hur du både aktiverar och styr spelet.

Spelets tidpunkt och användningstid

Ange på beställningsblanketten den tidpunkt då du planerar spela spelet med din grupp. Efter tidpunkten du angett får du ett automatiskt e-postmeddelande med en responsenkät. Du har fri tillgång till spelet under ett år efter beställningsdatumet.

Användning av spelet tillsammans med flera grupper

Du kan använda spelet tillsammans med flera grupper. Om du ska spela med en ny grupp rekommenderar vi dock att du tar en kopia av det ursprungliga spelet. Då fungerar spelet säkert också med den nya gruppen.

Spelen spelas på plattformen Seppo med mobila enheter

Spelen spelas på plattformen Seppo. Eleverna behöver inte skapa egna Seppo-koder. För att spela behövs bara en telefon, surfplatta eller dator samt tillgång till nätet. Bäst blir spelupplevelsen på en lite större skärm, så vi rekommenderar en surfplatta eller dator.

Beställningsformulär

Har du valt ett lämpligt inlärningsspel för din grupp?

Beställ här

Undrar du ännu över något?

Tveka inte att ta kontakt, vi hjälper gärna! Frågor om spel och material info@nuortenakatemia.fi