Hyppää sisältöön

Vuorovaikutuksen ja osallisuuden johtaminen -täydennyskoulutus verkossa

Aikataulu:
Tapahtumapaikka: Verkkokoulutus, Howspace-alusta
Ilmoittautuminen ja lisätietoja: Avaa linkki
Ilmoittautuminen loppuu:

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan Vuorovaikutuksen ja osallisuuden johtaminen -täydennyskoulutukseen! 

Haluaisitko päästä kehittämään omia vuorovaikutustaitojasi ja saada tukea työyhteisön vuorovaikutuksen ja osallisuuden parantamiseen? Hienoa, sillä Nuorten Akatemian ja Opinkirjon Vuorovaikutuksen ja osallisuuden johtaminen -täydennyskoulutus jatkuu! Koulutus on suunnattu oppilaitosten johdossa työskenteleville, ja sen tarkoituksena on kehittää esihenkilöasemassa työskentelevien vuorovaikutustaitoja ja osallistavaa työotetta. Hanketta rahoittaa opetushallitus. 

Mitä? 
Koulutuksessa kehitetään vuorovaikutustaitoja erilaisten osallistavien harjoitusten kautta, annetaan työkaluja osallistavan toimintakulttuurin kehittämiseen ja luodaan turvallinen tila keskustelulle sekä ajatustenvaihdolle.  Koulutuksen keskeistä sisältöä ovat käytäntöä tukevat menetelmät ja opitun soveltaminen ja testaaminen koulun arjessa.

Aikaisemmin (2022-2023) järjestämämme koulutussarjat ovat keränneet runsaasti hyvää palautetta ja koulutus sai kehuja erityisesti vuorovaikutuksellisuudesta, uusien oivallusten mahdollistamisesta sekä hyvistä menetelmistä ja harjoituksista: 

”Koulutus oli ehdottomasti etäkoulutusten aatelia vuorovaikuttuneisuudessa. Suorastaan ihmeellistä, miten etänäkin voi kolmen koulutuspäivän aikana tutustua ihmisiin, jakaa kokemuksia ja oppia uutta” 

”Todella hyödyllisiä keskusteluja ja harjoituksia. Paljon työkaluja arkeen.” 

Milloin? 
Koulutussarja koostuu kolmesta koulutuspäivästä ja ne ovat kestoltaan 8.30–14.00. Koulutus toteutetaan etänä Howspace-alustalla. Koulutusten välissä toteutetaan kokeiluja omassa oppilaitoksessa. Syksyn 2023 toinen koulutussarja starttaa tiistaina 24.10. Siihen ilmoittautuminen päättyy 17.10.  

Koulutussarjan kaikki koulutuspäivät: 

  • ti 24.10. 
  • ti 7.11.
  • la 21.11.

Ole yhteydessä sähköpostitse heikki.vuojakoski@nuortenakatemia.fi, jos sinulla heräsi jotain kysyttävää!  

Jaa somessa: